200,00 Kn Other currencies26,48 EUR
23,22 GBP
30,94 USD
Graviola Premium Quality, 100g - Pobijedite rak!

Označi kao spam pogrešan oglas duplikat oglasa istekao uvredljiv

Zdravlje, kozmetika, ljepota Datum objave: 15.03.2013
  • Država: Croatia
  • Županija: Hrvatska
  • Grad: Hrvatska
  • Ukupno pregleda: 303

 


Kod nas možete naručiti jedinu Graviolu Premium kvalitete, Herbal Health- koja je certificirana za prodaju u RH, po cijeni od samo 200,00 kn!


Za Vas smo organizirali i besplatnu dostavu za Zagreb, Varaždin i Čakovec. U ostale krajeve Hrvatske šaljemo pouzećem- Overseas Expressom- dodatni trošak poštarine je 30,00 kn. 


Za narudžbu, molimo kontaktirajte nas putem e-maila: prodaja@graviola.hr ili na mobitele: 097 77 88 108 i 097 77 99 108.


Naša Graviola u prahu sadrži probrane, sušene listove biljke Graviole koji su bogati Annona acetogeninima - bioaktivnim tvarima koje imaju izrazito citotoksična svojstva protiv brojnih tipova karcinoma . Sve to bez ikakvih kemijskih dodataka i konzervansa - potpuno čisto iz prirode!


Uz kupljenu Graviolu dobivate račun, što znači da stojimo iza kvalitete našeg proizvoda koji ima certifikate HACCP, ISO, GMP koji garantiraju njenu visoku kvalitetu i učinak te  letak i članak o Gravioli.


Pakiranje od 100g je dovoljno za 33 dana uporabe (za mjesec dana)- kada se koristi maksimalna dnevna doza od 3g za borbu protiv tumora i raka. Za sprječavanje razvoja stanica tumora i raka te za podizanje obrambenih snaga organizma i druge tegobe, dovoljno je uzimati 1-2g dnevno pa je pakiranje u tom slučaju dostatno za kuru od 2-3 mjeseca.


Pakiranje od 100g sadrži i dozator od 1g- plastičnu žličicu radi lakše primjene.


Graviola u prahu  je isti prah koji se pakira u kapsule! U kapsulama dobivate  30-60g Graviole, kod nas dobivate 100g Graviole, s tim da Graviola u kapsulama dolazi sa raznim aditivima i kliznim sredstvima, a kod nas Graviolu dobivate u potpuno prirodnom obliku! Naše tijelo lakše i brže apsorbira Graviolu u čistom obliku - u prahu!


Više o Gravioli i njenim učincima možete pročitati na www.graviola.hr.

Digitalni proizvodi/roba

Atributi artikla

Ocjena oglasa 0 ocjene
Global Partner
0 ocjene

Download PDF

Kontaktirajte oglašavača/prodavača

Global

Korisne informacije

  • Pripazite na lažne oglase / ponude i provjerite što kupujete
  • Nikad ne plaćajte Western Unionom, Moneygramom ili nekim drugim anonimnim servisom
  • Ne kupujte i prodavajte izvan svoje države. Ne prihvaćajte čekove iz drugih država.
  • Ova stranica nikad nije direktno umiješana u bilo koju transakciju, i ne obavlja isplate i uplate, ne dostavlja predmete, i ne nudi "zaštitu kupaca" ili "potvrde o prodavačima"
Global Oglasi nekretnina Oglasi nekretnina Grad-brod Hapkido klub Brod